Ik kan het vaak niet geloven - Art Core Business School
Select Page

Ik kan het soms niet geloven, maar ik word er altijd super blij van als ik mensen spreek en vertel wat mij bezighoudt en drijft in mijn werk.

Wanneer het professionele artiesten zijn, vertellen zij mij over hun zakelijke en autonome avonturen van de afgelopen jaren. Hindernissen die zij namen, successen die zij konden vieren of de dromen die zij nog steeds koesteren.

Maar, jawel, zij weten nooit of zeer weinig, wat de andere mensen waarmee ik in gesprek raak, mij vertellen. En dát vind ik juist zo verrassend. Want die willen ALTIJD weten waar ze jullie werk kunnen bekijken. Ze vinden kunst enorm boeiend en willen altijd meer en meer weten. Ze hebben vaak geen idee waar ze het moeten vinden.

Jouw betoverende artistieke werk dus.

Je denkt nu vast dat ik het verzin, maar dat is niet zo. Heb ik al uitroeptekens gebruikt!!!

Ze hangen aan mijn lippen om te weten waar ze naar toe moeten, hoe elke kunstvorm heet, waar de magie ligt in het maken van kunst en ze verbazen zich erover hoeveel techniek erbij komt kijken, etc. Heel leuk om daar over te vertellen!

‘Wat is nu echte of goede kunst?’ Deze vraag komt altijd voorbij. En ‘hoeveel moet een kunstwerk nu kosten?’, is ook een grote favoriet.

Je voelt hem al aankomen hoop ik. Het is voor mij bijzonder verheugend wanneer ik dit hoor, want het betekent dat de wereld op je wacht en eigenlijk al heel goed weet hoeveel je werk waard is.


Download GRATIS
De 11 geheimen voor warme relaties met je publiek en ontvang wekelijks artikelen en tips om je artistieke praktijk te laten groeien:
e-mail:
voornaam:
Privacywaarborg: ik zal in geen geval jouw gegevens aan derden verstrekken.