Vanwege de toekomst vertel ik dit aan jou - Art Core Business School
Select Page

Vanwege dat wat nog gaat komen, daar waar je naar toe gaat doe je de dingen die je doet. Tenminste dat is mijn stelligste overtuiging. Dat geloof zit diep in mij.

Veel mensen om mij heen vonden mij altijd richtingsloos. Zonder doel. Ik vond zoveel dingen interessant en ontdekte meerdere talenten in mij, die ik heb ontwikkeld en op dit moment pas kan verenigen. Maar alle dingen die ik heb gedaan of heb meegemaakt hebben mij naar de oprichting van Art Core Business gebracht.
En ik hoop dat jij diezelfde ervaring met mij deelt. Ik doe de dingen vanwege een doel of project in de toekomst. Soms weet ik niet eens wat daarvan de contouren zijn. Maar ze verschijnen altijd.
Om de persoon die ik aan het worden ben te bedienen. Om de mensen te gaan helpen vanuit hun eigen kracht en talenten, net zoals dat bij mij is gegaan. Het woord ‘overkomen’ gebruik ik hier speciaal niet. Want ik wil zelf de kapitein zijn van mijn vaart.
En om eigen baas te zijn op mijn weg heb ik veel nieuwe dingen moeten leren die vaak helemaal niet prettig voelden. Maar juist dat geeft je de kans nieuwe mogelijkheden nog meer naar je toe te trekken, mee te maken en je leven te verrijken.
Die weerstanden die je op die momenten voelt, helpen je juist om te groeien, om nieuwe dingen te doen. Gelukkig zijn er mensen die hier onderzoek naar gedaan hebben en ons eenvoudige manieren geven om hier mee om te gaan en echt verder te komen. Zodat je zicht krijg op je ontwikkelingen en de dingen die voor je liggen.
10x-waarom-bootcamp-de-ultieme-winter-workout-is-2191-7044  400p

NU VOORUIT!

Drie sprekers zijn voor mij op dit moment de grootste inspirators om te blijven doen wat ik doe. Het is ook mijn ontdekking geweest dat ik de ‘ingrediënten voor succes’ al in mij draag. Maak jij er al gebruik van?

Zit je even vast, maar moet je NU VOORUIT? Ervaar je weerstand om je activiteiten te ontplooien? Schenk dan even iets voor jezelf in, verzamel een leeg A4’tje en schrijfgerei en bekijk onderstaande video’s om de juiste motivatie te vinden en pak de draad weer op!
Drie sprekers die je precies vertellen waar het hem in zit om WEL door te gaan en WAT je daarvoor nodig hebt. En dat blijkt minder ingewikkeld dan je waarschijnlijk zult denken. DO IT NOW!

De link naar de RESET YOUR MIND. DO IT NOW! video’s

1. How To Stop Screwing Yourself Over,
 Mel Robbins (22 min.)
2. The Skill of Self Confidence, Ivan Joseph (14 min.)
3. The key to success? Grit, Angela Lee Duckworth (7 min.)
4. BONUS Deze laatste video van Angela Lee Duckworth is 53 minuten lang. Een verdieping op het onderwerp GRIT. Het grootste geheim voor jouw succes. Ben je al overladen door de eerste drie, wacht hier nog even mee.
RESET YOUR MIND VIDEOS copy

ERVAAR JE WEERSTAND? STA EVEN STIL. ONDERNEEM ACTIE.

noteer
Kom je weerstanden in jezelf tegen? Sta er dan even bij stil. Neem DIRECT (binnen 3-5 sec.!) de tijd.

KOOP EEN NOTITIEBLOK EN STOP HEM IN JE BORSTZAK.

Maak een Word document aan, houd een notitieblok paraat of maak een notitie in de gratis app Evernote voor deze weerstanden. Met Evernote kun je op elk device terecht met 1 gratis account. Op deze ongemakkelijke momenten vind je je grootste vermogens om te groeien.
1. Schrijf op wat je ervaart.
2. Vraag jezelf af wat je nodig hebt waardoor je dit kunt veranderen.
3. Noteer direct de opties die je hebt om deze te overwinnen, te overkomen, te oefenen, eraan te werken.
4. Maak direct een herinnering aan in je agenda om hier een eerste actie aan te verbinden. Iets wat je morgen, volgende week en/of volgende maand kunt doen.
5. Blijf bij je plan. DO IT NOW!

Download GRATIS
De 11 geheimen voor warme relaties met je publiek en ontvang wekelijks artikelen en tips om je artistieke praktijk te laten groeien:
e-mail:
voornaam:
Privacywaarborg: ik zal in geen geval jouw gegevens aan derden verstrekken.